Mød os

De voksne i børnehaven, kan du læse lidt mere om på denne side. Men kom endelig på besøg og mød os i virkeligheden.

Ring til os på 42 58 96 06 eller kig forbi Skeelsvej 2, 8870 Langå. 

Leif Mårtensson

Leder af Naturbørnehaven

Jeg har altid haft mange timer med børnene – det bedste ved arbejdet er skovturene! At forundres over naturen sammen med børnene og dele ud af min glæde og viden om dyr, planter og oplevelser.

Jeg nyder synet af aktive børn som udvikles og får en fin tilknytning til naturen.”

Jeg bor i Langå og har boet ved søen siden 1993.

Jeg har arbejdet som leder af naturbørnehaver i Ulstrup (17 år) og Vellev (7 år).

 

Rebecca Møballe

Pædagog 

Jeg er født i ’88 og bor i Ulstrup sammen med min søde mand, Jonas og vores to dejlige børn, Arthur født i 2016 og Laura født i 2018. Det der er vigtigt for mig som menneske er at nyde livet, være glad for det og skabe gode stunder og minder. Derfor er det også vigtigt for mig, at mit arbejde er noget jeg kan lide.

I 2008 mødte jeg Leif og Else. Her så jeg, hvor meget vi voksne kan gøre for børnene, men også, hvor meget glæde børnene kan skabe for os voksne. Leif og Else inspirerede mig med deres rolige sind, gå-på-mod og deres fantastiske tilgang til børnene, til at uddanne mig til pædagog og i 2012 stod jeg med beviset. Derefter arbejdede jeg 4 år i en institution ude i Holme, men blev så ansat i en naturbørnehave. Det var skønt at komme i en naturbørnehave – naturen er jeg nemlig tosset med. Ligesom at bruge sin krop og sin fantasi ligger mig på sinde.

Det at få lov at tilbringe sin dag med børn er skønt. Det fylder mig med energi at se og høre glade børn, at kunne følge børnenes spor og have tiden til nærvær.

Glæder mig til at møde jeres børn og skabe en herlig hverdag sammen med dem fyldt af gode stunder – og dermed skabe gode minder.

Tina Bjerre

Pædagog

Jeg er oprindeligt uddannet folkeskolelærer, men efter at have hjemmepasset egne børn i en årrække, var det daginstitutionsområdet, der vakte min interesse. Bortset fra et år som medhjælpende ægtefælle har jeg siden 2015 arbejdet i vuggestue og/eller børnehave.

Jeg mener, at det er utroligt vigtigt, at der i hverdagen er ro og tid til den gode samtale med børnene. Dette oplever jeg, at der især er i naturen. Her kan tages udgangspunkt i, hvad vi ser/oplever og tales ud fra barnet ståsted, men samtidig lægges viden og ordforråd på. Med højt til loftet er der desuden mere ro til læsning, spil osv.

Jeg har tidligere været gymnastikinstruktør for børn i børnehavealderen, og nyder derfor også de muligheder naturen giver for bevægelse på mange måder.

Privat bor jeg på en gård mellem Langå og Vellev, sammen med min mand, der er landmand og den yngste af vores 5 børn.

At være i naturen og samvær med børn giver mig stor livsglæde, og at kunne kombinere det i et  arbejdsliv i Naturbørnehaven er et stort privilegium.

 

 

 

Lisbeth Madsen 

Pædagog

Jeg, Lisbeth Madsen, født i 1965, er så privilegeret at være ansat som pædagog ved Naturbørnehaven i Langå. Jeg er uddannet på Viborg Seminariet, tilbage i 2007 .

Privat, er jeg gift med Claus og mor til to voksen sønner, Martin og Thomas. Derudover er jeg så heldig at være bedstemor til tre skønne børn, Ida, Oliver og Tobias.

Jeg bor i Aidt, og er altså ikke selv fra Langå, men syntes ret godt om både befolkning og den skønne natur Langå er omgivet af.

Fagligt: Udover at være optaget af hvad naturen, pædagogisk set kan, både fysisk og mentalt, så er jeg vældig glad for at beskæftige mig med kreative tiltag, både ude og inde. Jeg er optaget af hvad fantasien gør for børnene, både igennem leg og i forhold til det enkelte barns evne til indlevelse i sig selv og andre. Jeg er optaget af børns sprog, hvordan jeg som pædagog kan hjælpe med at udvide og udvikle det talte sprog.

Udover selv at være glad for mit arbejde som pædagog i Naturbørnehaven i Langå, er jeg så heldig at være en del af et fantastisk team af skønne kollegaer, vi harmonerer så godt i vores børnehave.

Annika Kirkegaard

Pædagogmedhjælper  

Jeg hedder Annika, er født i ’83 og kommer fra Bøstrup. Her bor jeg sammen med min dreng født i 2011, min bonusdatter født i 2006, samt hendes far.

Jeg elsker at være aktiv og i min fritid løber jeg og bruger meget af min tid sammen med min hest.

Jeg er oprindeligt butiksuddannet, men har arbejdet som pædagogmedhjælper siden 2018, 2 af årene i naturbørnehave.

Som mennesker er jeg meget omsorgsfuld og er meget obs på børnenes behov, min vigtigste opgave er at sørge for børnene har en dejlig dag og det gør det gør det også til den bedste dag for mig.

Jeg er meget kreativ og elsker at lave kreative projekter sammen med børnene.

Jeg elsker at være ude og udforske naturen. Naturen har nogle fantastiske rammer for børn og voksne at lære og lege i. Når vi er ude med børnene er der ”højt til loftet” og ubegrænset plads til fysisk udfoldelse. Det er spændende at følge, dyr og planter året rundt sammen med børnene. Jeg synes det er spændende at lære sammen med børnene og nyder tiden, samt roen som vi vægter meget højt sammen med børnene ude som hjemme.

Pernille Baatz Christensen

Idrætspædagog

Jeg er uddannet idrætspædagog fra VIA University College i Viborg i 2010.

Her var mine linjefag: Sundhed – Krop – Bevægelse. Jeg elsker at se, hvordan bevægelsesaktiviteter kan fremme børns trivsel og udvikling.

Bevægelse og udeliv er vigtige nøgleord for mig. Jeg elsker, at give en bevægelsesaktivitet et ”twist”, så den kan bruges i andre sammenhænge f.eks. at der kommer fokus på, at der skabes nye relationer eller at eksisterende venskaber styrkes, eller at den passer ind i et bestemt tema.

Jeg er ikke bleg for at lege politi/røvere, mor/far/børn, gå på tigerjagt, være fjollet/skør eller fortælle en røverhistorie eller to.  Jeg elsker at være ude og bruge naturens muligheder, samt det at udforske og undre sig i naturen sammen med børnene. Jeg brænder for nærvær og tid sammen med børnene meget højt. En god relation er fundamentet for al udvikling og trivsel.

Privat bor jeg i Ulstrup sammen med min mand René og vores efternøler Milas født i 2012. Herudover har vi Nicklas født i 1998 og Caroline født i 2000. Jeg bor tæt på skov og Gudenåen, som jeg dagligt nyder på mine gåture med hunden. Ellers tilbringer jeg en del tid i vores sommerhus.

Frida

Pædagogmedhjælper

Jeg er født i 2003 og bor i Ulstrup sammen med mine forældre og lillesøster. Her er jeg vokset op, og jeg har, lige siden jeg selv gik i naturbørnehaven i Ulstrup, været vild med naturen og alt det den kan.

Jeg elsker at danse til god musik, at være aktiv og at sove i det fri. De sidste ni år som KFUM-spejder (og -hjælpeleder siden 2022) i Ulstrup har givet mange dejlige overnatninger og oplevelser i naturen samt lysten til at arbejde med børn og i naturen.

Jeg har nemlig altid nydt at være sammen med børn, lege skøre lege og lytte til alle deres søde og sjove tanker. Det giver mig en hel masse og gør mig altid i godt humør. Naturen er den bedste legeplads, man kunne tænke sig, for her er en helt unik ro, højt til loftet og uendelige mængder “legetøj”.

Jeg går meget op i at møde børnene i øjenhøjde, at lytte til dem og støtte dem i hverdagen. Jeg er virkelig glad for at være i naturbørnehaven og nyder at kunne være med til at give børnene nogle gode børnehaveår.

 

 

Mathias Vibe Christensen

Pædagogmedhjælper

Jeg er 19 år gammel og bor i Langå, hvor jeg er født og opvokset. Her bor jeg sammen med min tvillingebror og mine forældre. Når jeg ikke er i naturbørnehaven, bruger jeg meget af min fritid på at spille håndbold for Bjerringbro-Silkeborg’s u-19 hold. Det at være aktiv, er altså noget der betyder meget for mig, derfor er det fantastisk at være i naturbørnehaven, hvor jeg ikke mindst selv nyder at være aktiv, men også giver glæden ved at være aktiv videre. Min begejstring for naturen og en aktiv hverdag, tror jeg kan spores helt tilbage til min egen tid i en naturbørnehave, hvor jeg lærte om naturen og at bruge min krop. Det er noget af det jeg gerne vil give videre.

Jeg glæder mig til at møde jeres børn, og være med til at skabe en god og aktiv hverdag for os alle sammen.

Lasse Strandbygård

Pædagogmedhjælper

Jeg er født 2002, og bor stadig hjemme hos min søde familie i Hadsten. Selvom jeg er født og opvokset i byen, har naturen for mig, altid føltes som et fristed. I børnehaven nød jeg at klatre i træer og samle alverdens sten og grene med mig hjem. I dag tager jeg af og til på ture ind i det vilde og overnatter for virkeligt at kunne mærke naturen. Hvis ikke jeg er ude i naturen kan I finde mig nede på mit værelse, hvor jeg enten spiller musik i mit “mini studie”, eller er sammen med min søde kæreste Claraemmilie.

Musik har altid fyldt og betydet meget for mig og jeg husker tydeligt hvor glad, jeg var for det, dengang jeg gik i børnehaven. Denne oplevelse ønsker jeg nu at give videre.

Jeg har altid været en meget omsorgsfuld person og jeg har altid været vild med at lege. Derfor har jeg valgt at blive pædagogmedhjælper. I de sidste par måneder er det virkeligt gået op for mig, hvor meget jeg brænder for mit arbejde, samt for hvor meget jeg lære om mig selv, ved at være sammen med både børn og andre pædagoger.

Bestyrelsen for Naturbørnehaven i Langå

Bestyrelsen består af seks medlemmer; fire forældrerepræsentanter, en medarbejderrepræsentant samt en repræsentant fra de private långivere.

Medlemmer af bestyrelsen 

  • Stefan Skovmose Bay, formand
  • Signe Carstensen, næstformand
  • Kathrine Hass
  • Amanda Stehouwer
  • Leif Mårtensson, leder
  • Rebecca Møballe, medarbejderrepræsentant

Valgte suppleanter  

  1. Laura Skipper
  2. Sara Regnarsen

 

Vi har også to udvalg. Det ene udvalg sørger for at arrangere sociale arrangementer såsom forældrekaffe, sommerfest, julefest mv. Det andet udvalg er ansvarlige for vedligehold af hus og grund.